Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:52
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Mastantuono prioriterar Real Madrid-flytt

Sillybloggen

16-årige Franco Mastantuono har fått frekvent speltid i River Plate under säsongen trots sin ringa ålder. Detta har gjort att flera storklubbar har fått upp ögonen för den offensiva mittfältaren.

De klubbar som framför allt har ryktats visa intresse för argentinaren är Barcelona och Real Madrid och nu verkar det som att de nyblivna ligamästarna leder kampen om Mastantuonos signatur.

Flertalet spanska medier, däribland Relevo, rapporterar nämligen om att Mastantuono har haft en dialog med Real Madrids chefsscout Juni Calafat, något som har bidragit till att han nu prioriterar en flytt till klubben över en flytt till Barcelona.

Mastantuono signerade nyligen ett kontrakt som sträcker sig till 2026. I detta avtal finns en utköpsklausul på 45 miljoner euro, motsvarande 525 miljoner kronor. Värt att nämna är även att utköpsklausulen ökar med ytterligare fem miljoner kronor, cirka 58 miljoner kronor, under övergångsfönstrets sista tio dagar.

Annons
Publicerad 2024-05-06 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto