Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan med bud på bordet för Sesko

Sillybloggen

AC Milan är på anfallsjakt med tanke på att Olivier Giroud lämnar klubben när 37-åringens kontrakt löper ut efter säsongen. Ny klubbadress blir enligt transferexperten Fabrizio Romano Los Angeles FC i MLS.

De rödsvarta har uppgetts ha ett stort intresse för Bolognas Joshua Zirkzee. Men de senaste dagarna har ett nytt namn blossat upp: RB Leipzigs slovenske anfallare Benjamin Sesko.

Zlatan Ibrahimovic, som har ett stort sportsligt mandat i Milan, ska ha rådfrågat sin gamla lagkamrat från landslaget, Emil Forsberg, om Sesko. De två spelade i Leipzig tillsammans innan Forsberg valde att flytta över Atlanten till New York Reds Bulls.

Av nya uppgifter att döma verkar Forsbergs omdöme vara positivt. För under lördagen rapporterar Gazzetta dello Sport att Milan träffat Seskos representanter i Milano och meddelat att man har ett bud på 50 miljoner euro (582 miljoner kronor) på bordet för Leipzig, ett bud som möter slovenens ryktade utköpsklausul.

Annons

Det framgår inte av uppgifterna ifall Milan skickat budet till Leipzig eller om man i detta skede endast meddelat Seskos representanter att budet är redo att skickas.

Sesko har noterats för 16 mål och två assist på 40 framträdanden för Leipzig den här säsongen.

Publicerad 2024-05-11 09:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto