Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gent i kontakt med Gudjohnsen

Sillybloggen

För ungefär en månad sedan valde Lyngby att köpa loss Andri Gudjohnsen från IFK Norrköping. Den danska klubben aktiverade en köpoption, som rapporterades ligga på 2,3-3 miljoner svenska kronor, som var inskriven i avtalet när forwarden lånades ut från Peking föregående sommar.  

Redan nu kikar en större klubb på 22-åringen, enligt Fabrizio Romano. Enligt transferjournalisten har belgiska Gent tagit kontakt med strikern i hopp om att knyta honom till sig. Uppgifterna gör även gällande att samtalen väntas fördjupas om en möjlig affär.

Danska Tipsbladet hävdar att en deal är nära förestående och att Gudjohnsen fått tillåtelse att besöka Gent. Sajten uppger att ett stort bud lagts och det är “mångdubbelt” mer än vad Lyngby betalade i samband med det permanenta klubbytet från IFK Norrköping.

Vid en försäljning skulle IFK Norrköping av allt att döma tjäna en hacka. Östgötaklubbens sportchef Toni Martinsson sa nämligen följande i samband med att Gudjohnsen lämnade:

Annons

– Vi har nått en överenskommelse där vi är nöjda med uppgörelsen vid en eventuell vidareförsäljning av Andri.

Gudjohnsen har den här säsongen svarat för 14 mål på 29 tävlingsframträdanden och han toppar skytteligan i Danmark. Hans kontrakt med Lyngby sträcker sig över tre år.

Publicerad 2024-05-12 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto