Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ethan Mbappé bekräftar - går inte till Real Madrid: "Nej"

Sillybloggen

Det står redan klart att Kylian Mbappé lämnar Paris Saint-Germain efter säsongen och det är ingen högoddsare att fixstjärnan kommer att hamna i Real Madrid 2024/25.

Även lillebror Mbappé, Ethan, har ryktats bort i samband med att Kylian har kopplats samman med en flytt till den spanska huvudstaden, men ännu har inget kommunicerats från klubbhåll.

Det har dock florerat medieuppgifter som har gjort gällande att han ska följa med som en del i Kylians flytt till Real Madrid, men nu har han själv dementerat uppgifterna.

Under söndagen publicerade flertalet medier, däribland transfer-journalisten Fabrizio Romano, en video på när Ethan Mbappé skriver autografer från sin bil. Samtidigt får han frågan om han kommer att flytta till Real Madrid – men då är svaret ett tydligt: ”Nej”.

Annons

17-årige Ethan Mbappé har under säsongen noterats för två ligamatcher för PSG. Hans nuvarande avtal går, enligt Transfermarkt, ut den 30 juni i år.

Publicerad 2024-05-19 23:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto