Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spela Barcavinst till 1,70

Fotbollskanalen

Barcelona återfår spelare till det första åttondelsmötet med Stuttgart. En åttondel som spanjorerna tar kommandot i genom vinst i Tyskland.

Ett decimerat Barcelona körde i helgen som gick över Racing Santander med 4-0 hemma på Camp Nou och såg till att hålla serieledningen intakt. Saknades gjorde skadade Xavi, Ibrahimovic, Alves, Keita och Abidal. Till matchen mot Stuttgart ingår Alves, Ibrahimovic och Xavi åter i matchtruppen då hopp finns om deras medverkan. Barca gick igenom Champions League-gruppspelet obesegrat på bortaplan efter oavgjorda resultat mot Inter och Rubin Kazan, samt vinst över Dynamo Kiev.

Stuttgart tar emot den regerande mästaren i bra form. Faktum är att båda lagen vunnit fem av sina sex senaste matcher och i helgen som gick tog Stuttgart en 5-1-seger på bortaplan mot ett beskedligt Köln. Cacau hade en stor afton med fyra mål. I gruppspelet slutade tyskarna tvåa i en grupp som innehöll Sevilla, Unirea samt Rangers och på hemmaplan noterades laget för en vinst, en oavgjord samt en förlust. Till kvällens match är Boka och Lanig ur spel.

Annons

Barcelona och Stuttgart möttes i Champions League säsongen 2007/08 varpå Barca gick segrande ur båda matcherna. I bortamötet blev det 2-0 efter mål av Puyol samt Messi. Vinnande går Barca även ur detta möte och tvåan får förtroendet till 1,70 hos betfair.com.

Publicerad 2010-02-23 kl 12:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto