Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Newcastle kollar in MFF:s anfallsstjärna

Allsvenskan

Malmö FF är i storform – och en av de hetaste är anfallaren Edward Ofere. Nu kan fotbollskanalen.se av slöja att han följs av Newcastle som slåss i toppen av The Championship i England.

Malmö FF är allsvenskans formstarkaste lag och två av anledningarna är anfallsparet Edward Ofere och Daniel Larsson som båda har öst in mål.

Ofere som det efter en lång måltorka har lossnat för ordentligt har nu ögonen på sig från en anrik klubb i England. Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se följer Newcastle nigerianens framfart med intresse.

Enligt vad fotbollskanalen.se erfar så har Newcastlescouten Ole Nielsen flera gånger besökt Malmö FF:s matcher för att studera Edward Ofere.

Edward Ofere som kom till Malmö FF sommaren 2005 och har den här säsongen gjort sju mål i allsvenskan, samtliga inom loppet av fyra raka matcher under hösten. 23-årige Oferes kontrakt med Malmö FF går ut efter nästa säsong.

Annons
Publicerad 2009-10-09 kl 20:44
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto