Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

EXTRA: Sveriges startelva mot Danmark – Larsson och Ibrahimovic på topp

Sverige

KÖPENHAMN. Henrik Larsson är tillbaka från start i landslaget.
Det är den enda ändringen som Lars Lagerbäck gör från de startelvor som slog Ungern och Malta, enligt vad fotbollskanalen erfar.

Sverige har stängt fler träningar än vanligt denna vecka inför ödesmatchen mot Danmark i kväll. Där Sveriges VM-hopp hänger på svensk seger. Förbundskapten Lars Lagerbäck har inte velat ge danskarna något om hur de tänkt spela, eller vilka spelare som ska starta.

Bland annat har Johan Elmander anslutit till truppen, trots att han inte är hundraprocentigt testad, och enligt vad fotbollskanalen erfar så är han inte aktuell för spel.
Uppgifter till fotbollskanalen gör gällande att Henrik Larsson, som väntat, kliver in från start och det är den enda förändringen i laget från segermatcherna i september.

Annons

Det är en väntad startelva med en given backlinje, ett givet innermittfält och precis som mot Ungern och Malta väljer Lagerbäck att köra Samuel Holmén och Rasmus Elm på vänster- respektive högerkanten, men det är platser man experimenterat en hel del på träningarna.

Under veckan har det varit försiktiga träningspass när det varit stängt för insyn, kroppskontakt har varit begränsad för att minimera risken för skador.
Allt för att se till att Sverige är i toppslag i denna avgörande match.

SVERIGE

Andreas Isaksson

Mikael Nilsson
Olof Mellberg
Daniel Majstorovic
Behrang Safari

Rasmus Elm
Anders Svensson
Kim Källström
Samuel Holmén

Henrik Larsson
Zlatan Ibrahimovic

Publicerad 2009-10-10 kl 16:39
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto