Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Allsvenskt intresse för Hammarbys Helg

Allsvenskan

Intresset kring Simon Helg växer. Enligt agenten Per Jonsson diskuteras hans namn bland de allsvenska toppklubbarna – men någon flytt är ännu inte aktuell.

- Först får vi kontakta Hammarby och höra vad de säger om framtiden, säger Jonsson.

Han har representerat flera andra av Stockholmslagets spelare, däribland Andreas Dahl och Linus Hallenius. Den duon är inriktad på att försöka spela Bajen tillbaka från Superettan, men läget är mer oklart kring Helg.

- Det blir ju lite speciellt i hans fall. Han har vuxit väldigt mycket på slutet av säsongen och hör till dem som skapar intresse från andra håll. Han har drivet, en bra vänsterfot och andra tydliga kvaliteter, säger Jonsson.

Enligt honom vore det underligt om inga bud inkom till de grönvitas kansli. Därmed inte sagt att det nödvändigtvis blir en flytt.

Annons

- Simon måste först smälta allt som hänt. Sedan ska vi käka middag ihop, som vi brukar göra då och då. Efter det kommer jag att höra med Hammarby hur de ser på spelartruppen. Men visst vore det konstigt om inte någon ville köpa Simon.

Publicerad 2009-11-06 kl 19:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto