Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Puttes besked - ''Sjölund ska spela i Djurgården''

Allsvenskan

Kontraktet går ut och han jagas av IFK Göteborg. Men Daniel Sjölund ska stanna i Djurgården. Den nya ledningen lovar i dag att ta strid för sin mångårige profil.

- Ja, det lovar jag att vi ska göra. Daniel Sjölund ska spela i Djurgården i framtiden. Det hoppas jag verkligen, säger Djurgårdens sportchef Ingvar ''Putte'' Carlsson till FotbollDirekt.se.
- Jag hoppas verkligen han förstår så mycket vi vill behålla honom. Daniel har varit viktig i så många år och blir viktig för Djurgården i framtiden.

Men det är i sista stund Djurgården agerar. Kontraktet går snart ut och IFK Göteborgs krokar efter stjärnan oroar Carlsson.
- IFK Göteborg är en välskött förening som suger åt sig spelare. Jag kan förstå att IFK lockar men vi är en förening som ska bli lika välskött, betonar Djurgårdsledaren.

Annons

Nu väntar snara förhandlingar och ''Putte'' Carlsson vill tro att ett resursförstärkt Djurgården ska kunna möta bud i från IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild.
- Det hoppas jag, men det är klart att det alltid finns ett pris. Ett som är säkert är i alla fall att Daniel är vår högsta prioritet just nu.
- Vi hoppas kunna börja förhandla med Daniel under fredag eftermiddag. Nu är det riktigt på allvar och bråttom.

Djurgårdens nye sportsligt ansvarige tror inte att Sjölunds sex år och två SM-guld med Djurgården gjort honom mätt. I stället har Putte Carlsson gett sig sjutton på att visa hur mycket den 26-årige finländaren fortfarande har ogjort.
- Han har varit så otursförföljd. Men jag lovar - och det menar jag verkligen - att han fortfarande har en stor potential i sig, en potential vi ännu inte sett från Daniel och något som våra instruktörer locka fram, om vi nu får behålla honom.

Annons
Publicerad 2009-11-17 kl 11:01
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto