Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Carlsson: "Har inte hört något från BP"

Allsvenskan

Nicklas Carlssons sejour i IFK Göteborg har varit allt annat än lyckosam. Delvis beroende på skador men också beroende på hård konkurrens.

- Jag var precis på väg in i laget i juni. Kände mig i bra form och det kändes som det fanns en motorväg rakt in i startelvan när jag skadade mig, säger Nicklas Carlsson till FotbollDirekt.

Uppgifter till FotbollDirekt.se gör gällande att Brommapojkarna hört sig för kring Carlsson i en förhoppning om att få hem honom till kommande säsong men enligt Carlsson själv finns det inget som tyder på det.
- Jag har kontrakt med IFK Göteborg också över nästa säsong och jag har inte hört ett ljud om något annat. Jag har inte pratat med Håkan Mild på väldigt länge. Det är mycket möjligt att han har hört något. Det ska jag låta vara osagt, säger Carlsson till FotbollDirekt.se.

Annons

Carlsson är inställd på att ta en ordinarie plats hos IFK Göteborg till nästa säsong, under förutsättning att han är skadefri då förstås.
- Jag tycker att rehab flyter på riktigt fint. Jag räknar med att gå in med bollträning i januari och träna lite vid sidan om till att börja med.

Men är en flytt till Stockholm realistisk för dig i framtiden? - I och med att jag har släkten och så i Stockholm känns det väl inte helt otroligt att jag flyttar tillbaka dit sedan, även om vi också trivs bra här i Göteborg. Jag ska inte stänga några dörrar.

Försvarsklippan var en av fem spelare som ådrog sig en korsbandsskada under säsongen. Slump eller felträning?
Carlsson vill inte ta ställning.
- Nej, jag vill inte döma ut någon men det känns som om fem korsbandsskador är lite väl många. Det har tillsatts någon sorts analys om det hela åtminstone.

Annons
Publicerad 2009-11-17 kl 11:28
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto