Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Zlatan och Messi aktuella mot Inter

Spanien

Skadade superstjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Lionel Messi är båda aktuella mot Inter på tisdag, bekräftar Barcelona för fotbollskanalen.se.

Det har talats om att Zlatan Ibrahimovic kan missa el clasico nästa helg, men när fotbollskanalen.se talar med FC Barcelona berättar man att dagens tester gav väldigt positiva resultat.
- Han blir skada läker bra men han är tveksam till spel mot Inter på tisdag, säger den internationella presschefen Chemi Terés.

Intermatchen som tidigare verkade vara omöjlig är nu alltså möjlig, men ännu är det inte säkert att han hinner återhämta sig helt.
- Han är inte utesluten i alla fall och vi får se om han fortsätter förbättra sig under de kommande två dygnen, säger Terés.

- Han testades i dag och man bestämde sig för att inte avfärda hans chanser att bli frisk redan till tisdag.

Annons

Samma besked gäller Lionel Messi som skadade sig i går mot Athletic. Men där är diagnosen med osäker eftersom skadan är färskare. Tränaren Pep Guardiola sa igår att det inte såg bra ut, men nu är klubben lugnare.
- Det är svårt att säga om han hinner bli redo till tisdag med tanke på sin muskelskada. Läkarna tror att han skulle kunna spela, men även med honom handlar det om att skadan ska fortsätta läka.

Betyder detta att båda med stor sannolikhet kan spela el clasico nästa söndag?
- Vi tänker inte så. Vår nästa match är på tisdag och vi hoppas att Zlatan Ibrahimovic är redo för spel då. Efter den matchen ska vi börja prata om matchen mot Real Madrid.

El clasico spelas 19.00 nästa söndag och sänds i TV4 Sport

Publicerad 2009-11-22 kl 15:21

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto