Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Missnöjd Laitinen lämnar Hammarby: "Jag leverade när jag fick chansen"

Superettan

Dåligt med speltid och noll intresse från Hammarbys sida. Haris Laitinen har spelat sin sista match i Hammarbytröjan och det är en missnöjd spelare som lämnar klubben han varit i tio år.

- Jag är inte jättenöjd med att jag fick så lite speltid. Jag kände uppskattning från alla runt laget, allt från supportrar till andra spelare men jag fick ändå inte chansen, säger Laitinen

Sista säsongen i Hammarby blev alltså allt annat än vad han hade tänkt sig och kommunikationen med tränaren Thom Åhlund var snudd på obefintlig.
- Jag fick väl veta lite grand vad det berodde på att jag inte fick spela. Men jag höll inte alls med honom och varje match jag spelade i, så levererade jag.

Och som det konstaterats tidigare - Hammarby har inte visat något intresse alls för att behålla honom.
- Nej, jag har inte hört någonting från klubben och jag kommer att lämna när mitt kontrakt går ut vid årskiftet.

Annons

Vad händer nu?
- Jag vet faktiskt inte. Jag har inga konkreta anbud, så jag vet inte men jag är öppen för allt.

Brommapojkarna brukar vara intresserade av tidigare Hammarbyspelare, är det ett alternativ?
- Som jag sa, så är jag öppen för alla alternativ, jag stänger inga dörrar. Men det är svårt att säga något, när man inte har något konkret.

Vad tror du om Hammarby i Superettan?
- Jag hoppas verkligen att man lär sig av det har hänt och bygger nytt som ska bli framgångsrikt i framtiden. Det bästa vore nog om de kunde ta sig tillbaka direkt.

Publicerad 2009-11-23 kl 10:39

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto