Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama Uefa Champions League på TV4 Play

Besiktas slog oväntat Manchester United

Champions League

Besiktas chocköppnade mot Manchester United och fällde engelsmännen på Old Trafford. Turkarna vann till sist matchen med 0-1.

Manchester United - Besiktas 0-1
Tello 20'

Federico Macheda och Danny Welbeck startade. Och även i övrigt dominerades Manchester Uniteds elva av ungtuppar.

- De visade prov på uppmuntrande spel. Det här var en viktig erfarenhet för dem. I andra halvlek blev Besiktas väldigt defensiva och ville inte anfalla. Då är det svårt för orutinerade killar att få till ett resultat. Men jag är ändå nöjd med vår insats i dag, säger Alex Ferguson till AP.

Erkan Zengin satt på bänken för Besiktas men byttes aldrig in. Ändå var det ett framsteg för svensken som varit helt petad ur truppen under merparten av sin tid i klubben.

Stor hjälte på Old Trafford blev Rodrigo Tello som sköt in vinnarbollen i mitten av första halvlek. Därmed bröts engelsmännens 23 matcher långa obesegrade svit i Europaspelet. En skön trösttriumf för Besiktas, som dittills inte tagit någon trepoängare i CL.

Annons

Alex Ferguson tyckte dock att Patrice Evra skulle ha fått straffspark, när han gick omkull i boxen. Enligt United-managern fanns flera liknande situationer som domaren missade.

- Det är andra Europamatchen på raken med glasklara felaktigheter. Men vad ska man göra, det är bara att gå vidare, säger Ferguson.

United avslutar mot Wolfsburg i sista omgången, är redan klara för avancemang, men lär ändå satsa på att vinna. Det skulle ge laget förstaplatsen och en mer fördelaktig lottning till åttondelen.

Publicerad 2009-11-26 kl 00:41
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto