Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Efter Hammarbys utvecklingssamtal: "Vi behöver förstärka forwardssidan"

Allsvenskan

Hammarbys sportsligt ansvarige Per Apelgren har träffat hela spelartruppen för individuella samtal. Exakt vad som sades vill han inte gå in på, men en sak står klar.
- Huvudfokus framöver blir att förstärka forwardssidan, säger Apelgren.

Efter degraderingen till superettan har Bajen hållit utvecklingssamtal med sina anställda för att diskutera framtiden. Per Apelgren hänvisar till förtroendet mellan parterna och pratar bara på generell basis om vad som stöttes och blöttes.

- Vi pratade om väldigt mycket. Hur folk trivs, vad de tänker om sin utveckling och sådana saker. Det mest positiva är att revanschlustan verkar stor på de flesta hållen, säger Apelgren.

Linjen har hela tiden varit att de som inte vill spela i Hammarby inte ska tvingas vara kvar, men Apelgren berättar inte vilka som uttryckte den typen av tankar.

- Nej, självklart stannar det mellan mig och de enskilda individerna exakt vad vi diskuterade. Det är ingen skillnad mot när vilken arbetsgivare som helst träffar sina anställda.

Annons

En av de som uttryckt tvekan över att stanna är vänsterbacken Emil Johansson. Och den uppfattningen har inte ändrats efter mötet med klubben.

- Vi känner fortfarande att Emil skulle utvecklas bäst någon annanstans än i superettan.
Det finns massor av förfrågningar, men en eventuell köpare måste ju gå hela vägen och komma överens med Hammarby också, säger hans agent Patrick Mörk.

Per Apelgren pekar ut anfallet som springande punkt i satsningen inför nästa säsong. Sydafrikanen Nathan Paulse lämnar laget, vilket ökar på behovet ännu mer.

- Det är på den positionen vi får lägga mest kraft, säger Per Apelgren.

Publicerad 2009-12-11 kl 10:57
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto