Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Bajen favorit i superettan"

Fotbollskanalen

Hammarby är favorit till att vinna superettan 2010. Däremot är Landskrona, som nyligen gjorde klart med Henrik Larsson som ny tränare, betydligt mindre betrott.

Hammarby samt Assyriska följt av IFK Norrköping, Örgryte och GIF Sundsvall. Där har ni bwin.coms favoriter till att ta hem superettan nästa år.

Henrik Larssons Landskrona är långt ifrån någon favorit. Hos bwin.com betalar det nämligen 20,00 att Landskrona tar hem seriesegern och i mina ögon känns det spelvärt. Landskrona nämndes som en kandidat till uppflyttning redan inför den förra säsongen och att Henke blev tränare försämrade inte lagets chanser. En hel del spelare lär säkerligen lockas lite extra av spel för klubben i och med det spektakulära nyförvärvet på tränarsidan.

Favoriter till serieseger hos bwin.com är alltså exallsvenska Hammarby. 4,00 betalar det om Bajen följer upp degraderingen från allsvenskan med en serieseger medan Assyriska, som misslyckades i kvalet i fjol men förstärkt med ett aktat tränarnamn i form av Rikard Norling, är andrahandsfavorit till 4,50.

Annons

IFK Norrköping, Örgryte och Gif Sundsvall är de övriga lagen hos bwin.com som ger under tio gånger pengarna. Högst odds att vinna superettan är det på de två nykomlingarna Öster och Brage samt Väsby.

I listan till höger finner ni bwin:s samtliga odds för serieseger i superettan nästa säsong.

Publicerad 2009-12-15 kl 16:01
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto