Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Vinnaren av Zlatan-tävlingen: "Jag har bra koll på honom"

Spanien

Vinnaren i fotbollskanalens Zlatantävling är dragen. Mustafa Kurtlu från Helsingborg tippade suveränt bra – och kammar hem en signerad Barcelonatröja.
- Den åker upp på väggen direkt, säger han.

Redan i slutet av augusti lämnade Kurtlu in sina tips, som träffade skrämmande rätt. Han förutspådde – helt korrekt – att Ibrahimovic efter 15 La Liga-omgångar skulle ha gjort 11 mål, varav åtta med högerfoten, ett med vänstern och två på nick.

Inte illa gissat - särskilt inte med tanke på att hela 15 000 personer deltog i tävlingen.

- Jag har bra koll på Zlatan, mycket tack vare fotbollskanalen.se. Det är bara att gå in på sidan och kika varje dag, säger Mustafa Kurtlu.

Till vardags spelar han själv i juniorsektionen till en division 2-klubb, så det blir inte aktuellt att använda det nyvunna priset under match. Dessutom har Mustafa ett helt annat lag än Barcelona i sitt hjärta.

Annons

- Arsenal gäller för mig, men jag gillar Zlatan. Men en annan bra grej är att det här kommer att reta mina kompisar som håller på Barca, säger han.

Du som är så bra på att tippa – hur går det för Zlatan under resten av säsongen?

- Han fortsätter att göra mycket mål och det tar honom till final i Champions League. Men där blir det tyvärr förlust – mot Arsenal.

Publicerad 2009-12-21 kl 19:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto