Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Dulee vill lämna AIK: "Jag måste till en bättre liga"

Allsvenskan

Dulee Johnson vill lämna AIK – så snart som möjligt.
- Jag har redan vunnit allt här, SM-guld och cupguld. Jag måste till en bättre liga, säger han till FotbollsExpressen.

Den kontroversielle mittfältaren har varit i blåsväder på olika sätt under sin tid inom den allsvenska fotbollen. Så sent som i somras återvände han från israeliska Maccabi Tel Aviv för att börja på ny kula.

Men bara ett halvår senare kan det alltså bli dags för en ny flytt. Det har han informerat de svenska mästarnas ledning om, skriver FotbollsExpressen.

- Jag hade ett mycket bra möte och dialog med Björn (Wesström) och Mikael (Stahre) efter säsongen och redan då lade jag fram att jag gärna vill till en större liga. Jag berättade att det är mitt mål tidigt under 2010. De förstår mig, säger Johnson till tidningen.

Annons

Målet nu är att hitta ett lag i en utländsk serie som håller hög kvalitet. Sista matchen för AIK kan ha varit den då cupguldet säkrades mot IFK Göteborg i höstas.

- Det är svårt att säga, men jag har ju kontrakt två år till. Det är inget enkelt läge. Men jag vill testa något nytt. Jag kom tillbaka för att vinna något och gjorde det. Livet måste gå vidare.

Publicerad 2010-01-01 kl 14:26
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto