Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Emil Johansson allt närmare Molde: "Ett hett alternativ"

Superettan

I fredags berättade fotbollskanalen om Emil Johanssons möte med Molde. Norrmännen leder jakten på Hammarbys vänsterback.
- Det är ett väldigt hett alternativ, säger agenten Patrick Mörk.

Tränaren Kjell Jonevret och klubbledningen i Molde bjöd in Johansson för att ge honom chansen att bekanta sig med föreningen. Efteråt var intrycket positivt från alla håll.

- Jag tror att Emil skulle passa in bra hos oss med sin offensiva spelstil, sade Jonevret till fotbollskanalen.

Patrick Mörk understryker att den uppfattningen delas av spelaren själv.

- Emil har tittat på dvd:er från deras matcher och gillar vad han fått se. Molde är lite av årets sensation i Norge, de har en jättefin arena och kom tvåa i både ligan och cupen. Ett attraktivt lag som imponerar. Emil har med sig en bra känsla hem, säger Mörk.

Annons

Han betonar att ingenting är klart, men bekräftar samtidigt att Molde ligger bra till för att locka till sig den nyblivne landslagsmannen.

- Det är långt kvar innan transferfönstret stänger, så självklart får man vänta och se. Fler möjligheter kan dyka upp, men Molde är en av Skandinaviens bästa klubbar och ett starkt alternativ för oss.

Publicerad 2010-01-02 kl 14:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto