Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Deadline för Dif-duon i kväll: "Vi måste avsluta den här affären"

Allsvenskan

I dag inleder Djurgården sin försäsongsträning. Men Mikael Dahlberg och Daniel Sjölund deltar inte.
- Vi träffas under kvällen och avslutar affären, säger sportchefen Stefan Alvén.

Både anfallaren och mittfältaren har hamnat i långdragna diskussioner om sin framtid. Dif signalerade tidigt att man vill ge duon nya kontrakt, men eftersom ingenting hänt sätter klubben ned foten. Kommer man inte överens under måndagen blir det ingen förlängning.

- Det är deadline i kväll. Då har vi möte och ska komma till avslut med det här. Situationen är inte bra för någon som den ser ut för tillfället, vare sig för Djurgården eller spelarna säger Stefan Alvén.

Han vill inte kommentera enskilda detaljer kring vad Sjölund eller Dahlberg skickat för signaler om sina respektive beslut. Men samtalen går framåt, enligt Alvén.

Annons

- Vi fortsätter förhandlingarna i god anda, i kväll vet vi bestämt hur det blir, säger han.

Mikael Dahlberg har tidigare kopplats samman med andra nordiska lag. Enligt sin agent är 24-åringen sugen på att pröva proffslivet i Danmark. När det gäller Sjölund har han placerats i både IFK Göteborg och Elfsborg. Men sedan de förstnämnda värvat Pär Ericsson från Gais pekar mycket på att Sjölund inte längre ingår i planerna.

Två av Djurgårdens nya finnar finns dock på plats ute på Bosön. Kasper Hämäläinen och Joel Pervovuo gör sitt första pass med blåränderna. Joona Toivio är i Holland för att ta hand om praktiska saker i samband med sin flytt till Sverige.

- Kul att Kasper och Joel är igång, säger Stefan Alvén.

Publicerad 2010-01-04 kl 11:05
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto