Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Nils-Eric Johansson kvar i AIK till 2013

Allsvenskan

Nils-Eric Johansson var en av de tongivande spelarna när AIK tog SM-guld. Nu är det klart att "Nisse" blir kvar i klubben i minst tre säsonger till.

- "Nisse" har ett sätt att vara och spela som ger AIK en spelare med stor erfarenhet, skicklighet och stabilitet. "Nisses" egenskaper är viktiga i dagens trupp, då vi vill ha många olika karaktärer i AIK som ger en tydlig dynamik, både på och utanför planen, säger sportchefen Björn Wesström till AIK Fotbolls hemsida.

Nils-Eric Johansson flyttade från mittback till vänsterback den senaste säsongen och gjorde succé på den positionen. Han svarade dessutom för ett par viktiga mål i lagets väg mot SM-guldet.
- Vi är mycket nöjda med att "Nisse" fortsätter sin satsning i AIK. Han är en spelare som bidrar med kvalitet och proffsighet sju dagar i veckan, säger chefstränaren Mikael Stahre.

Annons

Den landslagsmeriterade försvararen kom till AIK efter en proffssejour i England och har allt mer framstått som en av lagets verkliga profiler och ett bevis på detta är att han allt oftare fått agera lagkapten, då Daniel Tjernström haft svårt att ta en plats.

Publicerad 2010-01-04 kl 12:53
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto