Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Barcelona scoutar ”nye Messi” – vill ha 12-åring från samma stad

Spanien

Barcelona fått upp ögonen för den nye Messi – 12-årige Guido Vadala som, liksom Leo Messi, kommer från Rosario i Argentina.

Många har kallats den nya Maradona – men sedan Leo Messi har blivit en av de absolut bästa spelarna i världen handlar det numera i Argentina om vem som ska bli ”den nya Messi”.

Och kanske har Messis klubb Barcelona något på gång. Leo Messi flyttade själv till Barcelona året han fyllde tretton och nu kan något liknande vara på gång.

I argentinska tidningen La Capital kan man läsa om hur Barcelona har fått upp ögonen för 12-årige talangen Gudio Vadala som förutom att han är en stor talang, dessutom har det gemensamt med Messi att han kommer från samma stad i Argentina, Rosario. Jämförelsen med Barças superstjärna blir nästan oundviklig - även om det dykt upp nya Messis förut, och antagligen kommer att göra det igen.

Annons

Guido Vadala har besökt Barcelona och tränat med deras pojklag – och klubben ska ha erbjudit hela familjen att flytta till Barcelona berättar hans pappa för argentinska tidningen La Capital.

Pappan berättar också att Barcelona kan få konkurrens av andra klubbar om supertalangen. Juventus, Inter och Atalanta ska alla vara intresserade av 12-åringen, och besök i Italien är inplanerade.

Publicerad 2010-01-06 kl 11:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto