Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ny smäll för Liverpool: Torres, Gerrard och Benayoun skadade

England

Utslagna ur Champions League och de inhemska cuperna. Långt från toppen i ligan. Och nu skakas Liverpool av skador på Torres, Benayoun och Gerrard.

Efter en magnetröntgen på torsdagen står det klart att anfallaren Fernando Torres blir borta minst sex veckor med sin skadade hälsena. Samtidigt tvingas Yossi Benayoun vila en månad på grund av ett brutet revben. Steven Gerrard har drabbats av smärtor i baksida lår och står över två veckors träning, enligt prognoserna.

Nyheterna kunde knappt komma i ett sämre läge, dagen efter att Liverpool sparkades ur FA-cupen i omspel mot Reading. Nu har klubben bara Europa League och ett möjligt avancemang i seriespelet att hurra för den här säsongen.

Managern Rafa Benitez ifrågasätts allt mer. Men trots motgångarna tänker spanjoren kämpa vidare på sin post.

Annons

- Alla pratar om mig, men allt jag kan göra är att fortsätta jobba hårt. Jag medger att vi knappast gjort ett bra år, det har varit för många problem, säger Benitez till engelska Metro.

Publicerad 2010-01-14 kl 17:18
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto