Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tidigare Hammarbyspelare tillbaka i laget: "Känns riktigt skoj"

Superettan

Hammarby rör om i spelartruppen. Ut med José Monteiro, in med Helsingborgs Tobias Holmqvist – och en riktig klubblegendar.
- Det här känns riktigt skoj, säger backen Filip Bergman.

Som fotbollskanalen tidigare avslöjat ingick José Monteiro i det turkiska ”all star-lag” av kontraktslösa svenskar som varit på träningsläger i Antalya.

Som ett resultat av resan bjuds han nu över till skotska S:t Johnstone för två dagars provspel. I och med det öppnas en potentiell lucka i stockholmarnas trupp. Den fylls tills vidare av Filip Bergman, som redan tidigare tillhört Hammarby.

Bara 18 år gammal kvitterade han mot Djurgården i en match 1997. Ett mål som banade väg till allsvenskan, från dåvarande Norrettan.

- Jag har bara positiva minnen från Hammarby, men det här är ett förutsättningslöst besök i laget för att hålla igång under februari. Öppnar sig någon möjlighet är jag inte främmande för att stanna, säger Bergman till fotbollskanalen.se.

Annons

Bergman hade under 2009 kontrakt med Assyriska och parallellt med hans visit dyker även Tobias Holmqvist upp på Årsta IP framöver. Anfallaren är hemmahörande i Helsingborg men ses som ett potentiellt nyförvärv.

- Vi ska bekanta oss med varandra så får vi se om hans spelprofil är något vi söker. Det är en stor fysisk spelare, en spelartyp som vi har saknat lite i Hammarby, säger sportsligt ansvarige Per Apelgren till klubbens hemsida.

Publicerad 2010-01-25 kl 16:54
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto