Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Armas på väg att lämna Hammarby

Superettan

Hammarby ser ut att tappa Igor Armas. Enligt källor till fotbollskanalen är mittbacken nära att skriva på för en rysk klubb.

Den 22-årige moldaven kom till Sverige så sent som inför förra säsongen. Då hade han utsetts till landets bäste försvarare 2008, under sin tid i inhemska klubben FC Zimbru.

Trots Hammarbys degradering till superettan röstade supportrarna fram Armas som lagets bäste spelare, efter uppoffrande insatser och kompromisslös spelstil den gångna säsongen.

Nu uppger dock flera källor att Armas lämnar Stockholm med Ryssland som sin nästa adress. Fotbollskanalen har sökt Hammarbys informationschef Urban Rybrink och tränaren Jesper Blomqvist för en kommentar.

Parallellt med uppgifterna om Armas händer annat på backsidan hos stockholmarna. José Monteiro är på provspel i skotska S:t Johnstone och Filip Bergman, tidigare Assyriska, ska träna med Hammarby under februari månad.

Annons
Publicerad 2010-01-27 kl 10:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto