Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Superettanklubb ville värva Mourad: "Erbjöd inte tillräckligt mycket pengar"

Superettan

Ängelholm ville ha George Mourad men lyckades inte komma överens med holländska Willem II.

George Mourad har suttit fast hårt i Willem II:s frysbox och när hårdsatsande superettanlaget Ängelholms FF hörde av sig till klubben öppnades en dörr ut i värmen för Mourad.
-Jag har varit i kontakt med sportchefen i Wilhem II och förhört mig om George Mourads situation, sade Ängelholms sportchef Michael Kallbäck till lokaltidningen.se. -Ett låneavtal har diskuterats och vi har fått ett ekonomiskt bud med direktiv om hur mycket det kommer att kosta oss att lösa honom fram tills hans kontrakt går ut i sommar.

Mourad, som spelat fyra säsonger i IFK Göteborg, har i tidigare intervjuer sagt att han hellre flyttar hem till Sverige än att följa sitt lags matcher från läktaren.

Annons

Men nu verkar det som att det i alla fall inte blir Ängelholm som kan ge speltid till Mourad.
- Det stämmer att Ängelholm kontaktade oss angående ett lån av George Mourad. De erbjöd dock inte tillräckligt med pengar för att kontraktera honom för återstoden av säsongen. Så det finns ingen möjlighet att Ängelholm kan hyra honom den här säsongen, säger Roel Vos, Willem II:s presstalesman till fotbollskanalen.se.
Så det rör sig varken om ett köp eller ett lån alternativt uthyrning?
- Det är korrekt.

Publicerad 2010-01-29 kl 14:00
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto