Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Roland Andersson klar för Malmö FF: Känns spännande

Allsvenskan

Roland Andersson, tidigare assisterande förbundskapten, är klar för Malmö FF. Det är en del i en stor omorganisation som ska ge både liga- och cupguld redan 2010.

Malmö FF siktar på dubbeln i år och har nu presenterat en helt ny organisation, där bland annat sportchefsrollen försvinner. I korthelt han man säga att arbetet som tidigare sköttes av sportchefen nu delas upp på olika personer med olika ansvarsområden.

Ett nytt namn i organisationen är Roland Andersson - tidigare assisterande förbundskapten.
- Det känns spännande och roligt att närma sig klubbfotbollen igen, men det handlar som sagt om att vara resurs och att göra punktinsatser, säger han i ett pressmeddelande.

Även tidigare sportchefen Hasse Borg kommer att stanna i klubben för att hjälpa till vid spelarövergångar.

Annons
Och tränaren Roland Nilsson blir kvar på sin post, som nu formuleras chef för a-lagsverksamheten. Det innebär att han uteslutande ska jobba med kortsiktiga sportsliga framgångar.

Klubben har som mål att vinna dubbeln redan 2010 - och för framtida framgångar ska man lägga en stabil grund. Klubben berättar att man kommer att lägga mer pengar och fokus på ungdomsverksamhet och scouting.

Publicerad 2010-01-29 kl 16:53
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto