Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Real ville rentvå Ronaldo - skickade in video med Messi till förbundet

Spanien

Real Madrid ville rentvå Cristiano Ronaldos namn – och skickade in en video med Leo Messi till fotbollförbundet. Det gillade inte Barcelonas president Joan Laporta.

Ronaldo stängs av i två matcher för sin armbåge mot Patrick Mtiliga i segermötet med Malaga. Men Real Madrid överklagar domen och skickar in en filmsekvens där Lionel Messi är inblandad i en liknande situation till disciplinnämnden. Klippet uppges föreställa argentinaren i oschysst närkamp med Sevillas Marc Valiente förra veckan.,

Syftet ska ha varit att försöka mildra straffet mot Ronaldo eftersom Messi klarade sig helt utan reprimander för sin påstådda förseelse. Nu reagerar Barcelona på att man använt deras spelare i kampanjen.

- Det är sant att vi blev besvikna över att de statuerar exempel med Messi. Vi gillar det inte alls men kommer inte att bryta den harmoni och respekt som finns mellan klubbarma, säger presidenten Joan Laporta till spanska AS.

Annons

Han tillägger:

- Det är fel att blanda in Messi i det här, för han är ärlig och älskar fotbollen. Han är en okontroversiell och ödmjuk spelare. Han möter alla kriterier för att betraktas som världens bäste spelare.

Publicerad 2010-01-30 kl 10:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto