Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Feyenoord lånar Wanderson - om en spelare till försvinner

Allsvenskan

Feyenoords ekonomiska bekymmer gör att man hoppas låna Wanderson do Carma fram till sommaren. Men alla pusselbitar är inte på plats ännu.
- De har ett handelsförbud de hoppas få hävt, säger agenten Patrick Mörk.

Enligt De Telegraaf är man överens med GAIS om hur låneavtalet ser ut, däremot återstår det för klubbarna att enas om köpoptionen inför sommaren.

Samtidigt är det inte längre säkert att det räcker för Feyenoord att göra sig av med anfallaren Andwele Slory för att kunna finansiera affären. Spelarens flytt till West Bromwich Albion på ett 1,5-årskontrakt, som kan brytas om inte WBA kliver upp i Premier League, besparar klubben fyra miljoner kronor . Med tanke på att Rotterdam-klubben under fjolåret gick 39 miljoner euro i förlust är det emellertid ingen stor summa.

Tidningsrapporter i Holland säger därför att klubben inte kan finansiera lånet av spelaren om man inte lyckas bli av med ytterligare en spelare. Man hoppas fortfarande kunna låna ut mittfältaren Luigi Bruins eller sälja stjärnan Jonathan de Guzman och även veteranen Roy Makaay sägs vara eftertraktad. Men transferfönstret stänger på måndag och tiden är knapp.

Annons

- Det här kan dra ut på tiden över helgen. På grund av ekonomin får Feyenoord egentligen inte värva alls, men nu hoppas de få dispens av fotbollförbundet. De skulle inte ha tagit processen så här långt om de inte var hoppfulla, säger Patrick Mörk till fotbollskanalen.

Publicerad 2010-01-30 kl 13:23
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto