Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Stenman jagas i Bundesliga: "Klubb på övre halvan har lagt bud"

Andra ligor och cuper

Fredrik Stenman kan lämna Groningen – och flytta tillbaka till Tyskland.
- Det finns ett bud från en klubb på övre halvan, säger agenten Patrick Mörk.

Den svenske ytterbacken har ett förflutet i Bayer Leverkusen som han kom till efter sin tid i Elfsborg och Djurgården. Men efter en stark start hamnade Stenman utanför startelvan och såldes så småningom till Eredivisie.

Där har han övertygat och blivit bofast i förstauppställningen hos svenskklubben FC Groningen. Det nederländska laget hävdar att han inte ska säljas - men agenten Patrick Mörk har andra uppgifter. Han säger att flyttlasset återigen kan gå till en större liga.

- Egentligen var vi inställda på att vänta till sommaren, men så dök det här upp. Fredrik ser positivt på möjligheten och känner sig mogen, säger Mörk till fotbollskanalen.

Annons

Ett problem kan dock hindra övergången. Det inledande budet som Groningen tagit emot avfärdas som för lågt, enligt Patrick Mörk. Dessutom tänker holländarna inte släppa Stenman – om de inte kan göra klart med en ersättare innan transferfönstret stänger.

- Tyskarna sade vad de var villiga att betala och Groningen tackade nej. Nu sitter vi och väntar på nästa steg. Det som krävs är i så fall att budet höjs, säger Patrick Mörk.

Han vill inte berätta vilken klubb det rör sig om, mer än att den hör till ”de större i Bundesliga”. Groningens sportchef Henk Veldmate tonar dock ned uppgifterna om ett konkret tyskt bud.

- Jag har också hört det här, men som jag förstår det har det inte gått så långt som ett erbjudande på papper. Den är den informationen jag har och då blir det för spekulativt för att kommentera, säger han till fotbollskanalen.se.

Annons

Fotbollskanalen.se har sökt Fredrik Stenman för en kommentar.

Publicerad 2010-01-30 kl 13:14
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto