Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourad kontraktslös - bryter med Willem II

Andra ligor och cuper

Willem II har nu kommit överens med George Mourad om att bryta anfallarens kontrakt som annars hade gått ut först i sommar.

- George har inte spelat ofta den här säsongen och just nu kommer det varken hända tillräckligt för oss eller för honom under den här tiden för att det ska förändras. Beslutet är därför det bästa för båda parterna. Han har nu friheten att söka sig till en annan klubb. Naturligtvis önskar vi George all lycka i hans framtida fotbollskarriär, säger tekniske direktören Henry van der Vegt till klubbens hemsida.

Nyligen var Ängelholm ute efter anfallaren men fick då ett nej från Willem II, som antagligen hade hoppats på att trissa upp Superettan-klubbens bud. Nu tvingas man istället lämna ifrån sig anfallaren gratis.

Annons

27-årige Mourad anlände till klubben i januari 2008 men tog aldrig någon ordinarie plats. Han har på 36 framträdanden i Eredivisie gjort fyra mål och har tidigare i karriären spelat för Västra Frölunda, IFK Göteborg och Brescia.

Simon Berglind

Publicerad 2010-01-31 kl 19:37
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto