Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svenskt intresse för Fagerberg: "Flera klubbar har hört av sig"

Andra ligor och cuper

Ken Fagerberg kan lånas ut från Midtjylland – och intresset är stort bland svenska klubbar.
- Flera har hört av sig, säger anfallaren till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat har 20-åringen svårt att ta en plats i sitt danska lag. Den nuvarande tränaren spelar med en ensam forward – och brukar använda sig av förhållandevis stationära huvudspelare, enligt Fagerberg.

- Jag är väl lite mer allround-typen och trivs med att söka mig ut på kanterna och jobba över lite större ytor. Det har varit svårt att ta en plats för min del, säger han.

Den förre Örgryte-talangen är noga med att inte kritisera någon av sina konkurrenter, men tycker att han själv förtjänat att få chansen.

- Det går väldigt bra på träningarna, men spelsystemet har väl kanske inte varit optimalt för just mig. Men det får man också acceptera, att tränaren vill satsa på andra spelartyper.

Annons

Inom några dagar väntar han sig få reda på om Midtjylland vill satsa på honom under återstoden av säsongen, eller om det bästa vore att lånas ut. I så fall kan allsvenskan bli aktuell.

- Det är Danmark eller Sverige känns det som. Flera lag har hört av sig från båda länderna, så vi får se vad det blir helt enkelt.

Vilka klubbar som visat intresse för Fagerberg vill han inte berätta, men det ska röra sig om lag från olika delar av landet, inte bara Göteborg.

Publicerad 2010-02-01 kl 15:57
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto