Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK nobbar Wanderson: ''Vi har diskuterat honom''

Allsvenskan

AIK har diskuterat Wanderson. Men Gais brasilianske stjärna är ändå inte aktuell. I stället har AIK:s ledning ett annat brasilianskt favoritnamn.

- Vi tänker alla tankar. Visst har vi diskuterat honom (Wanderson), avslöjar AIK:s sportchef Björn Wesström för FotbollDirekt.se.- Jag har tittat på en handfull spelare men det är klart att vi har ett favoritnamn, så är det alltid, säger AIK:s sportchef.

Den nuvarande Brasilien-resan är en uppföljning av veckorna i Brasilien i höstas och har gett Wesström allt han behöver för AIK nu ska kunna bli konkreta i sina planer på fler brasilianska nyförvärv.

- Men jag har ändå svårt att se att han skulle bli aktuell för oss.

Detta trots AIK:s planer på en ny anfallare och att pengarna torde finnas för en låneaffär med ett Gais i stort behov av ett kapitaltillskott. Lägg där till att AIK och Gais hade en brasiliansk framgångsaffär för bara några år sedan när Wilton Figueiredo gick mellan klubbarna.

Annons

- Även om vi har diskuterat Wanderson så har inte pratat med Gais, säger Björn Wesström. Allt handlar om vad man får i förhållande till vad något kostar. Man ska aldrig stänga några dörrar men jag har svårt att se att han skulle bli aktuell för oss.

Ingen Wanderson alltså men snart lär likväl ändå ett eller ett par brasilianska nyförvärv vara klara för AIK.
Minst ett favoritnamn bearbetas i nuläget av AIK:s ledning genom Björn Wesström som sedan en vecka tillbaka befinner sig i Brasilien.

- Jag har fått en tydligare bild och har också klart för mig vad det handlar om ekonomiskt. Så nu vet vi vad det handlar om för att lösa de namn som är intressanta för oss.

- Nu kan vi agera om vi vill sedan jag kommit hem med den nya information jag har.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-02-02 kl 14:43

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto