Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Stoor kvar i Fulham: "Det känns rätt kört för mig här"

England

Fredrik Stoor ville flytta under januarifönstret. Men ingen klubb köpte loss honom – och nu väntar en tuff vår i Fulham.
- Det känns rätt kört för mig här, säger han.

Relativt kort efter flytten från Rosenborg 2008 kom motgångarna för den svenske högerbacken. Han fick allt svårare att ta en plats i startelvan och lånades ut till Derby i höstas.

Där blev det ett tiotal matcher och mycket beröm för 25-åringen, som dock återvände till Fulham i december. Den uttalade målsättningen var att hitta en ny arbetsgivare på permanent basis och helst undvika ytterligare en uthyrning. Men så blev det inte.

- Det fanns en del klubbar som var intresserade, men den här gången klaffade det inte. Nu håller vi ögonen öppna för en utlåning i alla fall, även om det inte var vad jag hade tänkt mig, säger Stoor.

Annons

Varför blev det ingen affär i vinter?

- Två saker skulle lösas. Dels att någon klubb kunde betala det pris Fulham begär, de vill ju inte släppa mig gratis, och dels mina egna löneanspråk. Jag kan absolut tänka mig att gå ner i lön, men det ska ändå vara ett kontrakt jag känner mig okej med. Och nu klarade inget lag att möta båda de sakerna.

Vilka önskemål har du på ett eventuellt lån?

- Självklart finns bättre och sämre ställen att hamna på. Dyker någonting upp som känns kanonbra hoppar jag på det, men annars får man ju stanna i Fulham till sommaren och försöka lösa det här då.

Hur känns det om du blir kvar?

- Klart att det kunde vara roligare. Min bild är väl att det är rätt kört för mig här. Oavsett vad jag gör på träningarna kommer jag ändå inte att få chansen, utan de satsar på andra spelare.

Annons

Hur motiverar man sig själv i ett sådant läge?

- Det kan vara lite tungt förstås. Men samtidigt har jag ingenting att vinna på att gå runt och gnälla. Det skulle bara drabba mig själv i slutändan. Jag vill ju vara i så bra form som möjligt när nästa transferfönster öppnar.

Publicerad 2010-02-02 kl 15:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto