Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Provspelet slut - nu vill Hammarby värva Helsingborgsanfallaren

Superettan

Efter ett två veckor långt provspel verkar Hammarby ha bestämt sig. Helsingborgsanfallaren Tobias Holmqvist imponerade tillräckligt och kan nu värvas.

Tobias Holmqvists första provspelsvecka i Hammarby snöade bort men klubben vill ge Helsingborgsanfallaren en ny chans och lät honom stanna till och med träningsmatchen mot Degerfors i lördags. Holmqvist gjorde mål i 4-3-segern och de grönvita vill nu behålla helsingborgaren.
- Allt jag vet är att de är intresserade och vill ha mig och jag är också intresserad, säger Holmqvist till fotbollskanalen.se.

Nu går Holmqvist och väntar på att det ska lösa sig mellan klubbarn.
- Alltid har med ekonomi att göra och jag har ju ett år kvar på kontraktet. Klubbarna måste lösa det innan jag kan förhandla med Hammarby och jag vet inte hur det går just nu.

Annons

Samtidigt tror han att Hammarby, som i fredags bekräftade för fotbollskanalen.se att man inte har pengar till några övergångssummor, kan ha en god chans att lösa honom. Han är redan överens med Helsingborg om en flytt.
- Vi bestämde oss redan i höstas. Både HIF och jag tyckte att jag skulle försöka hitta en ny klubb eftersom jag vill spela matcher.

Vad har du för intryck av Hammarby så här långt?
- Det är bra stämning i laget och en ganska juste träningsanläggning. Det är en bra klubb.

- Och sen har de ju de bästa fansen, helt klart. Det skulle vara väldigt kul att springa ut på Söderstadion, det har jag tänkt tidigare när jag har varit där.

Publicerad 2010-02-08 kl 17:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto