Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Guardiola bjöd Zlatan på middag: Undrade hur jag mådde

Spanien

I förra veckan bjöd Pep Guardiola Zlatan Ibrahimovic på middag.
- Det överraskade mig, säger anfallaren till El Periódico.

Tidningen El Periódico har träffat Zlatan Ibrahimovic och pratat om anfallarens måltorka – och om middagen med managern Pep Guariola. Zlatan berättar att det är första gången i karriären som en tränare bjuder honom på middag, men att han uppskattade samtalet.

- Han frågade om jag mådde bra, om jag var glad, om jag kände mig bekväm, om min familj trivs, om jag behövde något. Han anser att om du är glad, skrattar du också mer på planen. Det är sådana detaljer hos honom som överraskar dig. Sådana här saker får en att känna sig närmare honom. Men jag skulle aldrig förlora perspektivet om att han är tränaren, chefen, och du spelaren, en av alla i laget, säger Zlatan Ibrahimovic till tidningen.

Annons

Han kommenterar också måltorkan, som han verkar ta med ro.
- Jag är inte orolig. Så har det varit tidigare också. Mitt första år i Ajax började jag bra, senare gick det sämre och sedan bättre igen. Det är inget konstigt att det går upp och ner för du ska anpassa dig till många saker på kort tid. Samma sak när jag kom till Juventus och Inter. Jag känner att det är viktigt att göra mål när du spelar som anfallare i Barcelona men det är inte allt.

Publicerad 2010-02-08 kl 18:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto