Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Spansk tidning: Hasse Backe kan värva - Raúl

Spanien

Hasse Backe kan värva Raúl från Real Madrid. Enligt Marca funderar den spanske ikonen på ett kontraktserbjudande från New York Red Bulls.

Transferfönstret har stängt – men silly season fortsätter. På torsdagen rapporterar spanska Marca att legendaren Raúl Gonzales överväger att avsluta sin karriär i amerikanska MLS-ligan. Han uppges ha blivit kontaktad av New York Red Bulls – som tränas av svenske Hasse Backe.

Enligt Marca ska erbjudandet till Raúl ekonomiskt stå i paritet med vad han tjänar i Real Madrid, där hans kontrakt sträcker sig till 2011. Tidigare har anfallaren förklarat att han vill avsluta karriären i ”los merengues”, men förra säsongen sade han att ”det kunde vara en bra erfarenhet” att prova på en sejour i USA.

På sistone har han dessutom fått allt svårare att knipa en plats i startelvan, i takt med att Gonzalo Higuaín och Karim Benzemaa fått allt mer förtroende.

Annons

Även Raúls agent, Ginés Carvajal, har öppnat för möjligheten med spel utanför Spanien, skriver Marca.
- Han har möjlighet att välja USA eller Qatar, ska Carvajal ha sagt nyligen.

Marca skriver dock att pengar har mindre betydelse i sammanhanget. Tidningen erfar att en förutsättning för en eventuell flytt är att den klubb Raúl hamnar i satsar stort för att bygga ett bra lag.

Publicerad 2010-02-11 kl 15:29
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto