Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svennis lämnar Notts - kan ta över Nigera

England

Enligt BBC har Sven-Göran Eriksson lämnat Notts County som sportchef. Han blir dock kvar i klubben som hedersmedlem utan några formella åtaganden.

Notts County fick i dag ny en ägare när klubben såldes för en pund till ett konsortium med Lincoln Citys förra styrelseordförande Jim Trew i spetsen.
Enligt BBC har den tidigare ordföranden Peter Trembling meddelat att han sålt sina 90 procent av klubben och att han därmed lämnar Notts County omedelbart. Lämnar gör också klubbens vd Gary Townsend. De nya ägarna kommer att träda fram offentligt när klubben håller presskonferens på måndag.

I och med det nya övertagandet rivs fyra-års-kontraktet med sportchefen Sven-Göran Eriksson, svensken blir dock kvar i klubben som hedersmedlem.

Istället rapporterar nigeriansk press att svensken sökt den lediga tjänsten som förbundskapten för VM-klara Nigera. Enligt Kick Off Nigera skickade "Svennis", via sin agent Athole Still, in en ansökan om jobbet till det nigerianska förbundet redan i tisdags. Något som agenten inte vill styrka.
Annons
– Jag kan inte bekräfta att Sven-Göran Eriksson har sökt jobbet som Nigerias förbundskapten, säger Still till Kick Off Nigeria.

Däremot berättar agenten att Eriksson fått tre jobberbjudanden på senare tid, där två av dem är från VM-aktuella länder.

Publicerad 2010-02-12 kl 00:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto