Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vasst odds på favoritfall

Fotbollskanalen

Club Brugge ståtar med en inte alltför imponerande matchrad i inhemska ligan och nu väntar svårast möjliga motstånd i Europa League då Valencia står på andra sidan. Dock tror vi på möjligheter till en skräll här och varnar favoritspelarna.

Club Brugges tränare Adrie Koster vill inte avslöja sin startelva inför mötet med Valencia men uttrycker sin beundran för ”ett av Europas bästa klubblag”. Spelarna själva verkar mer motiverande än rädda för Valencia och det är givetvis en stor folkfest att vänta när den spanska storklubben gästar Jan Breydelstadion.

Valencia saknar Alexis, Navarro, Vicente, Bruno, Jordi Alba och avstängde Banega. Den sistnämnde är ett klart avbräck på Valencias mittfält som tappar en dimension utan sin unge argentinare. Emery betonar svårigheten med matchen trots favoritskapet och lägger redan fram några brasklappar om den påstått dåliga mattan och den belgiska kylan. Det är inte optimala förhållanden för tekniskt begåvande och snabbspelande Valencia.

Annons

Club Brugge är bättre än tabellraden visar då de senaste tre matcherna utan vinst alla var på bortaplan och man ligger faktiskt tvåa i ligan efter Anderlecht. Lagen har mötts en gång redan i gruppspelet och då slutade det hela 1-1 efter mål av Valencias Nikola Žigić's och Antolin Alcaraz för Brugge, så det finns möjligheter att störa spanjorerna igen.

Vi väljer ett skrällspel på belgarna med gardering via DNB, insatsen tillbaka vid oavgjort. Bet365.com ger 3,40
för detta vilket ligger rätt i mun.

Publicerad 2010-02-18 kl 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto