Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dubbla pengarna med målsnålt spel

Fotbollskanalen

Villarreal har inte haft det lätt den här säsongen men lyckades i enlighet med vår analys ta en efterlängtad hemmaseger senast mot Bilbao. Wolfsburg har saknat allt den senaste tiden men i Europa League är alla gamla synder bortglömda och det gäller främst att hålla nollan och få med sig ett bra resultat till returen.

Wolfsburg har fyra förluster på de senaste fem matcherna men viktigare än så; laget har inte vunnit en match sedan den 7 november. Nyförvärvet från Newcastle, snabbe Obafemi Martins har inte fallit väl ut än så länge och anfallskollegan Grafite som vann skytteligan förra säsongen har inte alls närmat sig liknande höjder i år. Överlag står Wolfsburg inte att känna igen som laget vi fick se vinna Bundesliga och skapa rubriker i fotbollseuropa. Reservcoachen Lorenz-Günther Köstner styr spakarna efter att Armin Veh fått sparken och klubben letar efter en ersättare. Läget är således allt annat än optimalt när laget går in Europa Leagues utslagsomgångar.

Annons

El submarino amarillo, Villarreal, har efter tränarbyte börjat visa upp positiva tendenser efter en mycket tung period. Landslagsbacken Joan Capdevila och brassen Nilmar blev målskyttar i en stökig hemmavinst mot Athletic Bilbao där det även ingick tre stycken utvisningar. Kontentan var dock att spelet börjar stämma och man närmar sig utfall vi kan förvänta oss när ett sådant namnkunnigt och begåvat fotbollslag ställs på plan.

Två lag i tvivelaktig form brukar leda till en ganska försiktig tillställning där inget av lagen kan dominera sin motståndare. Villarreal borde vara närmast självförtroendet och har dessutom publikens stöd men vi kan inte bortse från Wolfsburgs grundkapacitet och förutspår därför en tät match.

Underoddset i målväg tillhandahåller ett litet spelvärde så kupongen blir nedkluddad med en mindre insats på mindre än 2,5 mål till 2,05.

Annons
Publicerad 2010-02-18 kl 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto