Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Målfest i Holland betalar 1,72

Fotbollskanalen

Hemmalaget Roda satsar hårt för att kunna distansera sig från bottenlagen i Eredivise. Heracles å sin sida försöker haka på i toppen och detta är en match som båda lagen anser sig kunna vinna. Det tror vi slutar i mål åt bägge håll.

Roda parkerar för närvarande på trettonde plats i tabellen och ligger lite skrynkligt till med tanke på det knappa avståndet nedåt. På de senaste fem matcherna har laget vunnit två och förlorat tre, dock har båda vinsterna kommit på hemmaplan. I förra helgens match blev det förlust mot Alkmaar med 0-2 efter att svenske landslagsmittfältaren Rasmus Elm gjort det andra målet. Det offensiva spelet i Roda leds av danske Mads Junker som gjort tio ligamål under säsongen och delar med det fjärde plats i skytteligan.

Heracles ligger på femte plats i ligan men det är långt upp till institutionerna i holländsk fotboll – Ajax, Feyenoord och PSV Eindhoven, som alla ligger före. Formen är också något haltande med en vinst, en oavgjord och tre förluster på de fem senaste. Det offensiva spelet har dock överlag sett bra ut och den lovande holländske 20-åringen Bas Dost har gjort tio ligamål under säsongen och ligger även han i toppen av skytteligan.

Annons

Senaste mötet lagen emellan slutade med vinst 3-2 för Heracles. Då båda lagen i denna match lär taxera sina chanser till poäng högt, tror vi på en ny målrik historia. Följaktligen spelas mål från båda lag till helt acceptabla oddset 1,72 hos bet365.com

Publicerad 2010-02-19 kl 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto