Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bortaseger i hett toppmöte ger 2,10

Fotbollskanalen

Vélez Sarsfield och Independiente delar ligaledningen på samma poäng i argentinska Clausura. Nu möts de i en mycket tidig toppbatalj.

Vélez står långt upp i tabellen med ett mål mer framåt än tvåan Independiente. Vi drar inga överdrivet stora växlar av detta då det bara är fyra omgångar spelade. Dessutom har tränare Gareca valt att vila några spelare inför den på tisdag stundande matchen i Copa Libertadores mot Deportivo Italia de Venezuela.

Independiente har tidigare fostrat spelare som Diego Forlan, numera Atlético Madrid och Inter’s Esteban Cambiasso och är en internationellt känd klubb med en anrik historia. Förra årets kampanj i Clausura slutade i en för fansen bedrövlig 16:e plats vilket ledde till spelarköp i form av Andrés Silvera, Carlos Matheu, Ignacio Piatti samt ett par squad players. Det ser onekligen lite bättre ut i år, åtminstone initialt och efter en god svit den sista tiden bedömer vi chanserna som goda att fortsatt hålla en topplacering.

Annons

Vélez är för stor favorit här enligt vår värdering och det blir spel på andra sidan med insatsen tillbaka på oavgjort. DNB hos bet365.com ger 2,10.

Publicerad 2010-02-19 kl 17:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto