Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Trots anbuden - Tobias Linderoth tar time out från fotbollen

Allsvenskan

Tobias Linderoth har bestämt sig för att ta ett uppehåll från fotbollen.

Utländska klubbar var intresserade - och Elfsborg och Mjällby hade allsvensk dragkamp om Tobias Linderoths signataur efter att han brutit med Galatasaray och var fri att gå vart han ville.

Men nu har Tobias Linderoth bestämt sig för att ta en time out från fotbollen för att koncentrera sig på familjen och flytten hem till Sverige från Turkiet.

Tobias Linderoth skriver i ett uttalande:
"Vi har trivts väldigt bra i Istanbul men den långa skadeperioden har varit jobbig och frustrerande. Jag har ju tidigare i karriären haft turen att klara mig nästan helt utan längre skadeuppehåll. Nu är jag dock helt återställd och känner mig faktiskt riktigt vältränad. Därför är det kul att det finns erbjudanden från såväl utländska som svenska klubbar. Vill ändå i lugn och ro planera flytten från Turkiet tillsammans med familjen.

Annons
Därför tar jag en paus från fotbollen men fortsätter att träna. När vi har klarat av flytten och bestyren kring detta, vi har trots allt bott utomlands i 12 år, kommer jag ta beslut om när, var och hur jag vill fortsätta karriären.

Publicerad 2010-02-18 kl 16:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto