Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

EXTRA: Linderoth lägger av med fotbollen

Allsvenskan

Tobias Linderoth har aviserat att han tar ett uppehåll från fotbollen. Källor till fotbollskanalen.se kan nu avslöja att det blir för gott. Lineroths skadehelvete sätter stopp.

En av svensk fotbolls stora spelare under 2000-talet har bestämt sig för att sluta. Tobias Linderoth har förhandlat med Elfsborg och Mjällby men nu kommer en chock för klubbarna - de går båda miste om drömvärvningen. Enligt källor till fotbollskanalen.se lägger nämligen mittfältaren av med fotbollen.

- Skadorna på senare år har bidragit till beslutet, säger en källa nära Linderoth.

Tobias Linderoth har precis brutit med sin turkiska klubb Galatasaray och under torsdagen berättade han i ett pressmeddelande att han tar en time out från fotbollen. Enligt vad fotbollskanalen.se erfar så blir det alltså permanent.

Annons

Det är alltså skadorna på senare år som har bidragit till beslutet. Det har framför allt varit höftproblem som gjort att han tvingats till operationer, specialisthjälp och långa skadeuppehåll.

Men det är inte otroligt att vi snart får se Linderoth igen inom fotbollen. Han har tidigare pratat om sin önskan att bli tränare efter karriärens slut och alltså gå i sin pappa Anders fotspår.

Linderoth gjorde under sin karriär 76 landskamper och deltog i två VM-slutspel och ett EM. Han har också vunnit priset som Sveriges bästa mittfältare två gånger.

Publicerad 2010-02-19 kl 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto