Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Svårare att spontantitta på AIK

Allsvenskan

Nu blir det krångligare för AIK-supportrarna att gå på match. Den nya kassalagen innebär att det inte längre säljs några biljetter vid insläppen på Råsunda.

- Ja, det här drabbar alla aktiebolag. Det här kommer exempelvis drabba både oss och landslaget, säger AIK:s mediaansvarige Sophie Josefsson till FotbollDirekt.se.

Från och med starten av Allsvenskan måste alla som ska se AIK:s matcher och stockholmsderbyn på Råsunda köpa biljetter i förväg.

För den fotbollssugne supportern som vill se en match på nationalarenan innebär det här alltså att individen måste ha med sig en biljett till matchen, då det inte kommer att säljas några på plats.

Om det kommer att påverka publiksiffrorna återstår att se. Viss oro finns.
- Vi får hoppas att lika många kommer. Man kan ju skriva ut biljetter hemma eller gå till närmaste Ticnet-ombud.

Annons

- Det här trädde i kraft från och med den första januari, säger Josefsson.

Allmänt  påverkar den nya kassalagen bara idrottsföreningar som drivs som aktiebolag, som AIK, men hanteringen på Råsunda kommer att bli likadan oavsett om det är AIK eller en ideell förening som Djurgården eller Brommapojkarna som står för arrangemanget.

FotbollDirekt.se


Publicerad 2010-02-19 kl 09:42
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto