TV: Barcelona hade lekstuga - utan skadad Zlatan

Spanien

BARCELONA-RACING 4-0
7' Iniesta, 29' Henry, 34' Marquez, 84' Thiago

Zlatan Ibrahimovic har problem med en fot och var inte med i truppen när Barcelona krossade Racing Santander. Men i hans frånvaro finns andra som kan göra mål. Andres Iniesta satte 1-0 tidigt i matchen.

Thierry Henry utökade på frispark efter en halvtimmes spel och Rafael Marquez ville inte vara sämre. Han gjorde likadant när han satte 3-0 bara fem minuter efter Henry.

I den andra halvleken var det länge mållöst innan Leo Messi fick bollen vid kortlinjen nära stolpen. Han tittade upp, lurade sin back och spelade bollen till inbytte Thiago som iskallt tog emot bollen och sköt 4-0.

Publicerad 2010-02-20 kl 21:56