Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ijeh nobbar Syrianska: "Vi kom inte överens"

Superettan

Peter Ijeh provspelade med Syrianska – men nobbar superettaklubben.
- Vi kom inte överens, säger ordföranden Andreas Temiz till fotbollskanalen.

Det var i förra veckan som den före detta allsvenske skyttekungen plötsligt dök upp i svensk fotboll på nytt. Han gjorde två träningspass med Syrianska – och öppnade för att skriva på ett kontrakt.

Men trots ömsesidigt intresse pekar allt på att affären rinner ut i sanden.

- Det var inte den sportsliga nivån som ställde till problem, han kunde tänka sig att spela i superettan. Men vår ekonomi tillåter tyvärr inte den här värvningen, säger ordföranden Andreas Temiz.

Betyder det att Peter Ijeh inte spelar för Syrianska nästa säsong?

- Som det ser ut, ja. Sannolikheten är väldigt liten. Det är synd för vi hade verkligen hoppats på en lösning. Man märker ju direkt vilken duktig spelare han är, även om han skulle behöva ett par veckor för att komma i toppform.

Annons

Inte heller den portugisiske andraligaspelare som besökte föreningen blir aktuell att knyta till sig. Men Andreas Temiz berättar att Syrianska fortfarande tittar på ett par utländska anfallsspelare som kan vara intressanta att gå vidare med.

- Jakten fortsätter, men jag kan inte säga mer just nu.

När fotbollskanalen ringer Innocent Okeke, Ijehs agent, är han förtegen om framtiden för sin klient.

- Det finns massor av intresse, jag menar Peter är Bosman. Men vi vill undvika spekulationer och ligger lågt i medierna just nu, säger Okeke.

Peter Ijeh blev känd för Sveriges fotbollspublik under sin tid i Malmö FF och IFK Göteborg. För det förstnämnda laget vann han skytteligan på 24 mål säsongen 2002. Efter det flyttade han till FC Köpenhamn och sedermera norska Viking. Han har avböjt att ställa upp på en intervju med fotbollskanalen.

Annons
Publicerad 2010-02-21 kl 14:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto