Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourad har hittat ny klubb - provtränar med norrmän

Andra ligor och cuper

George Mourad har hittat ett nytt lag. Fram till 6 mars provspelar han med norska Tromsö.
- En spännande targettyp, säger sportchefen Morten Kraemer till fotbollskanalen.se.

Efter en ömsesidig överenskommelse bröt Mourad sitt kontrakt med Willem II i höstas. Det blev bara fyra mål på 36 matcher i Holland och Mourad fick tillåtelse att gå som Bosman.

- Det var väl det bästa för alla parter. Då kan ju klubben bygga på sin trupp och jag får god tid att hitta något nytt, sade Mourad till fotbollskanalen då.

Nu verkar han nära att skriva på för en ny arbetsgivare. Tromsö har bjudit in honom till sitt träningsläger i Turkiet och Mourad anslöt under natten till måndagen.

- Han har gjort sitt första pass, men det gick väldigt lugnt till. Vi har ju precis satt igång och så här i början handlar det mest om att han ska lära känna sina nya lagkamrater, säger Morten Kraemer.

Annons

Hur ser det ut på anfallsfronten för er, behöver ni värva?

- Ja, vi letar efter en stor stark forward. En del skador gör att ett sådant tillskott vore välkommet.

Vad ser ni hos George Mourad?

- Nu har han inte varit här så länge, men vi tycker att han fyller kravbilden. Sedan får man förstås se hur det går här nere under de närmaste veckorna, säger Kraemer.

George Mourad spelade först i Västra Frölunda, men fick sitt genombrott – och smeknamnet ”Mouradona” – under tiden i IFK Göteborg. Som bäst svarade han för sju allsvenska mål under en och samma säsong, 2004.

Publicerad 2010-02-22 kl 11:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto