Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Amerikan klar för allsvenskt spel

Allsvenskan

Det amerikanska inslaget fortsätter i Allsvenskan. Lägg namnet Michael Thomas på minnet. Han är nämligen näste spelare från det stora landet i väster som har skrivit på för ett allsvenskt lag.

- Sedan får vi se hur vi gör i sommar. Vi har en option på Thomas som gäller året ut, säger HBK-ordföranden Ingemar Broström till Hallandsposten.

Michael Thomas har under några veckor provspelat med HBK och också testats i matcher mot HIF:s U21-lag och Ängelhoms FF.

Mittfältaren har fått beröm från Lasse Jacobsson, som inte har gjort det till en hemlighet att han vill behålla den förre Kansas City-spelaren.
- Det är en jättebra fotbollsspelare som har fina utvecklingsmöjligheter. Han har en oerhörd fysik och skulle kunna springa oavbrutet 120 minuter om det behövs, säger Jacobsson.

Från början var tanken att utnyttja samarbetsavtalet med spanska Espanyol och få låna spelare därifrån, men nu blir det inte så.

Annons
- Vi var intresserade av Juanjo, men Espanyol ville inte låna ut honom eftersom laget ligger så dåligt till i tabellen, berättar Jacobsson.

Därför väljer Halmstad att satsa på Thomas. På torsdag får han troligen chansen från start när Halmstads BK träningsspelar mot just Espanyol.

Steven Al-Hakim

Publicerad 2010-02-22 kl 11:00
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto