Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Förbundets beslut efter krismötet: Nytt krismöte i morgon

Allsvenskan

På onsdagskvällen höll fotbollförbundet krismöte om den allsvenska premiären. Beslutet? En ny telefonkonferens i morgon.

Precis som fotbollskanalen rapporterat höll SvFF, med dess generalsekreterare Mikael Santoft i spetsen, och intresseorganisationen SEF möte angeående vintervädret på onsdagen. Syftet var att hitta en gemensam lösning för hur man ska göra med den annalkande säsongsstarten i fotboll.

På de flesta håll i landet ligger snötäcket tjockt och risken är att man får skjuta på såväl allsvenskan som supercupfinalen mellan IFK Göteborg och AIK den 6 mars.

Men när TV4 når Mikael Santoft efter telefonmötet meddelar han att man inte kunnat enas om en lösning ännu. I stället väntar en ny förhandlingsrunda på torsdagen – och då väntas ett definitivt besked.

Annons

Santoft berättar att många tänkbara scenarier finns att tillgå. Antingen spelar man allsvenskan som planerat, eller så skjuter man fram vissa matcher. Det är också tänkbart att hela den första omgången flyttas.

Publicerad 2010-02-24 kl 21:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto