Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Syna franskt underspel

Fotbollskanalen

Få mål är att vänta när två jämnstarka lag ställs mot varandra i franska Ligue 2. Underspelet liras till 1,60 hos bwin.com.

Ligatrean Metz har presterat bra på hemmaplan under säsongen och kan stoltsera med resultatraden åtta segrar, tre oavgjorda samt en förlust. Laget gäller som förhandsfavorit i dagens möte med Le Havre men ettan rörs ändå inte då gästerna inte är något oävet lag. Le Havre parkerar på en sjätte plats i Ligue 2, endast fyra poäng bakom Metz, och har på resande fot spelat in 14 poäng via tre segrar samt fem oavgjorda på 13 matcher.
Spelet som väljs blir istället ett underspel då inget av lagen gör speciellt mycket mål.

Metz har på tolv hemmamatcher målskillnaden 18-8 och i 64 procent av laget matcher blir det under 2,5 mål. För Le Havres del lyder målskillnaden på bortaplan 10-14 på 13 matcher och i 68 procent av lagets matcher slutar det med färre än 2,5 mål. På de tre senaste matcherna har Metz spelat ihop målskillnaden 3-1 medan Le Havre visar upp 3-3. Metz är i dag utan försvararen Borbiconi som är skadad.

Annons

Under 2,5 mål ger i 1,60 hos bwin.com och läggs till i spelportföljen denna glesa måndag.

Publicerad 2010-03-01 kl 09:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto